Egyedi bútorok.

Az Ön igényei szerint.

Önre szabva.

Célunk, hogy minden lakásban / irodában az ott élők /dolgozók számára minden szempontból megfelelő megoldást találjunk, amit az általunk készített bútorokkal, azok praktikus, tetszetős és modern megoldásaival érünk el.

Ma már szinte korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésünkre olyan anyagok, amelyek a könnyű takaríthatóság mellett elegáns megjelenést képesek biztosítani az Ön lakásában, munkahelyén is.

Ötleteivel, elképzeléseivel és a bútor elkészítésének feladatával forduljon bizalommal hozzánk, hiszen közel 30 éves tapasztalattal a birtokunkban bátran merjük vállalni az Ön számára legideálisabb bútor elkészítését!


Ajánlatkérés

Egyedi tervezésű

Konyhák


Legtöbbször még ma is a konyha a lakás legfontosabb helyisége, hiszen esténként és hétvégén itt gyűlik össze a család, étkezésre, beszélgetésre. Ezért változatlanul fontos, hogy ne csak praktikus, hanem barátságos és bizalomgerjesztő is legyen.

Mi, a Toresz Bútor Bt. munkatársai mindig gondot fordítunk rá, hogy az megrendelőink konyhája megfeleljen ezeknek a feltételeknek. A beépített konyhai készülékek ” tudásán” kívül a legfontosabb az egymástól való távolságuk és sorrendjük, ami sokat jelent a háziasszonyok számára, hiszen általában nem szenvednek “kilométer-hiányban”. Nagyon fontos a szekrények, polcok sorrendje, elérhetősége és pakolhatósága.

Az uralkodó trend a szekrények helyett a kihúzható fiókokat helyezi előtérbe. Helyesen, hiszen mindannyian tudjuk, mennyivel könnyebb egy fiókban megtalálni egy szükséges eszközt, mint tűvé tenni a szekrényt érte… Számtalan variációt kínálunk erre a megoldásra, az Ön kényelme érdekében.

Konyhabútorainkat natúr és pácolt tömörfa, fóliázott softforming és dekoritos postforming ajtólapok mellett az új trendnek megfelelően magasfényű és supermatt felületekkel is kínáljuk, minden igényt kielégítő választékban. Saját kivitelezésű ajtófrontjaink széles választékban, tetszőleges színek felhasználásával garantáltan egyedivé varázsolják az általunk készített bútorokat.

Munkafelületeink megfelelnek a XXI. század elvárásainak, megfelelő, biztonságos és könnyen kezelhető felületeket nyújtanak a funkcionális és természetesen az esztétikai elvárásoknak. Az általunk felhasznált alapanyagok és szerelvények megfelelnek az EU minőségi előírásainak.

Folyamatos technológiai fejlesztéseink garantálják bútoraink használhatóságát és hosszú élettartamát. Több, mint kettő és fél évtizedes bútortervezői és -gyártói tapasztalatunk garantálja, hogy Ön is elégedett lehet új TORESZ-bútorával.

Egyedi tervezésű

Nappalik


Az amerikai konyhás vagy önálló nappalik kialakítása összetett feladat. A különböző funkciók elkülönülése ellenére törekszünk az egységes stílus kialakítására, a rendelkezésre álló hely gazdaságos kihasználására, az ott élők egyéniségének visszatükrözésére. Mivel a nappali a család közös élettere, ezért rendelkeznie kell minden minden olyan funkcióval, amelyet itt kell megoldani, pl: tanulósarok a kisebb gyerekeknek, hogy a szülő felügyelhesse a házi feladatok elkészítését, vagy a megfelelő ücsörgő sarok kialakítása a nagy esti beszélgetésekhez a kamaszokkal vagy a barátokkal.

A nappali a vendégfogadás színtere is, ezért nagyon fontos, hogy a gyorsan és könnyen tisztítható felületekkel segítsük a háziak mindennapjait. Szívből reméljük, hogy az általunk eddig készített nappali bútorok megfelelnek ennek az elvárásnak, és hozzájárultak a békés, boldog családi élet kialakításához.

Forduljon Ön is bizalommal hozzánk!

Ajánlatkérés

Egyedi tervezésű

Hálószobák


A hálószoba a lakásnak az az egysége, ahol leginkább törekedni kell a bensőséges, nyugodt hangulat megteremtésére, egyben harmonizálnia is kell a lakás egészével.

Erre számtalan lehetőséget kínálnak pl. a hasonló színtartományokba tartozó, egymással remekül variálható anyagok, mint pl: a mostanában olyan divatos “mediterrán” színek változatai, ahol a sötét – világos felületek váltakozását remekül ki lehet használni hozzáértő szakemberek segítségével.

A számtalan új belsőépítészeti kiegészítő, a dekoratív és egységes hangulatot keltő bútorok között könnyebb az ellazulás, a pihenés. A tükrök mögé rejthető – zajtalanul működő – tolóajtós szekrények tároló kapacitása is határtalan lehet, növelhető rejtett fiókokkal, praktikus funkcionális fémrácsokkal, vagy akár – az akasztós szekrények esetében – lehúzható akasztórúddal / gardróblifttel is.

Kollégáink segítségével Ön is kiválaszthatja az Önhöz leginkább közelálló anyagokat és számítógépes programjaink támogatásával közösen álmodhatjuk meg hálószobájába is az Ön legmegfelelőbb TORESZ – bútorát!

Ajánlatkérés

Egyedi tervezésű

Fürdőszobák


A fürdőszobai bútorok elkészítésében is egyre több hazai és import anyag áll rendelkezésünkre. Ezek felhasználásával helyreszabott, praktikus, de egyben változatos, dekoratív „alkotások” készíthetők. Minden esetben igyekszünk a felhasználható helyet a legpraktikusabban kihasználni.

A pár éve nagy népszerűségnek örvendő festett fürdőszoba bútorok helyett mindig is előnyben részesítettük a könnyen kezelhető frontokat, amelyeket nagy választékbankínálunk. Eddig elkészült egyedi és kreatív fürdőszobai megoldásaink elnyerték megrendelőink bizalmát.

A legújabb – kifejezetten fürdőszobához tervezett – bútorfogantyú kollekciónk nem csak az új bútorokon mutatnak, hanem a régi, bevált bútort is újjá varázsolják. Próbálja ki Ön is !

Ajánlatkérés

Egyedi tervezésű

Gardróbok


A gardróbok, beépített szekrények esetében a megfelelő tárolóhelyek kialakítása a legfontosabb.

A nyitott, falra szerelt és igény szerint pár perc alatt átrendezhető polcoktól az ajtó mögé rejtett ruha és cipő halmokon át az utazótáskáig mindennek a helye kialakítható.

Talán a lakás egyetlen funkciójához sem született az utóbbi években annyi színvonalas megoldás, mint a gardróbokhoz. A ki- vagy lehúzható vállfatartók (gardróblift), a nadrág-, öv-, nyakkendőtartók, a minden igényt kielégítő fémrácsos megoldások hihetetlenül változatossá és praktikussá tudják tenni a gardróbok és beépített szekrények kihasználhatóságát, belső elrendezését.

A beépített szekrények legszebb megjelenési formái lehetnek az üveges és tükrös tolóajtók. Ma már nagyon sok megoldást találunk a hazai alapanyag és szerelvény kínálatban, amelyek közül mindenki saját igényei szerint választhatja ki a számára legmegfelelőbbet.


Ajánlatkérés

Egyedi tervezésű

Iroda- és közületi bútorok


Napjainkra a munkahelyeket teljesen megváltoztatta a számítástechika. A komputerek átalakították munkánkat, az irodai bútorok egyre változatosabb és praktikusabb formákat igényelnek.

Bútoraink szín- és formavilága idomul a feladathoz, az emberhez, a céghez. Mint mindenhol, az irodabútorok esetében is alkalmazkodunk megrendelőink és a funkciók által támasztott követelményekhez.

Egyedi tervezésű bútoraink rendelkeznek a modern, naprakész megoldásokkal, melyeket Önnel, a felhasználóval közösen alakítunk ki a helyszín és a funkció ismeretében.

A hazai bútor alapanyagok, az irodai szerelvény- és kiegészítőelem kínálat lehetővé teszik, hogy az Ön vállalkozásának, irodájának bútorai is minden igényt kielégítő megoldásokkal készüljenek el.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen tőlünk ajánlatot!


Ajánlatkérés

Egyedi tervezésű

Üzleti berendezések


Nagy figyelmet szentelünk a közületi megrendeléseknek, hiszen itt nagyon sok szempontot kell összeegyeztetni:

  • A tulajdonos elképzelése a meghatározó, hiszen ő tudja, mit szeretne a hozzá betérő felé akár első benyomásként, akár átláthatóságban és praktikumban megmutatni.
  • Rendkívül fontos, hogy a vállalkozás profiljának megfelelő legyen a kialakítandó design, ezáltal erősítve az ott végzendő feladatokat.
  • Minden ember tudja, milyen nagy szerepe van a munkahelyeken a berendezés ésszerű kialakításának, a különböző funkciók logikai sorrendjének és a korszerű, a kor követelményeinek megfelelő kivitelezésnek,
  • Azon túl, hogy a bútoriparban is egymást követik a divatirányzatok, komoly feladat a vállalkozás arculatának megtervezése,
  • Folyamatosan törekszünk a komplex belsőépítészeti gondolkodásmód elsajátítására, hogy annak értékeit is megrendelőink elképzeléseinek szolgálatába tudjuk állítani,
  • Kollégáink figyelemmel kísérik a bútoripar fejlesztéseit, hogy az új megoldásokat fel tudjuk kínálni az adott feladat megvalósításakor,
  • Bátran kérjen tőlünk árajánlatot, ha ilyen feladatot kell megoldania – tapasztalt kollégáink meg fogják találni az Önnek és termékeinek legmegfelelőbb megoldásokat, –
  • Tervező programjaink segítségével Önnel közösen rövid idő alatt megtervezhetjük az Ön legideálisabb TORESZ – bútorát!

Ajánlatkérés