Konyha

Legtöbbször még ma is a konyha a lakás legfontosabb helyisége, hiszen esténként és hétvégén itt gyűlik össze a család, étkezésre, beszélgetésre. Ezért változatlanul fontos, hogy ne csak praktikus, hanem barátságos és bizalomgerjesztő is legyen.

Mi, a Toresz Bútor Bt. munkatársai mindig gondot fordítunk rá, hogy az megrendelőink konyhája megfeleljen ezeknek a feltételeknek. A beépített konyhai készülékek ” tudásán” kívül a legfontosabb az egymástól való távolságuk és sorrendjük, ami sokat jelent a háziasszonyok számára, hiszen általában nem szenvednek “kilométer-hiányban”. Nagyon fontos a szekrények, polcok sorrendje, elérhetősége és pakolhatósága.

Az uralkodó trend a szekrények helyett a kihúzható fiókokat helyezi előtérbe. Helyesen, hiszen mindannyian tudjuk, mennyivel könnyebb egy fiókban megtalálni egy szükséges eszközt, mint tűvé tenni a szekrényt érte… Számtalan variációt kínálunk erre a megoldásra, az Ön kényelme érdekében.

Konyhabútorainkat natúr és pácolt tömörfa, fóliázott softforming és dekoritos postforming ajtólapok mellett az új trendnek megfelelően magasfényű és supermatt felületekkel is kínáljuk, minden igényt kielégítő választékban.

Saját kivitelezésű ajtófrontjaink széles választékban, tetszőleges színek felhasználásával garantáltan egyedivé varázsolják az általunk készített bútorokat.

Munkafelületeink megfelelnek a XXI. század elvárásainak, megfelelő, biztonságos és könnyen kezelhető felületeket nyújtanak a funkcionális és természetesen az esztétikai elvárásoknak. Az általunk felhasznált alapanyagok és szerelvények megfelelnek az EU minőségi előírásainak.

Minden bútorunk minőségére biztosíték a „bútor-élettartam – garancia” , amely az általunk felhasznált bútorszerelvényekre vonatkozik. Folyamatos technológiai fejlesztéseink garantálják bútoraink használhatóságát és hosszú élettartamát. Több, mint kettő és fél évtizedes bútortervezői és -gyártói tapasztalatunk garantálja, hogy Ön is elégedett lehet új TORESZ-bútorával.

Ajánlatkérés

Letölthető dokumentumok

Partnereink

Ariston Ariston Fűtés
Balaton Bútor étkezőgarnitúrák
Blanco Mosogatók
Blum bútorvasalatok
Bosch konyhai beépíthető gépek
Cata Cata páraelszívók
Csercsics MDF és tömörfa ajtók
Electrolux beépíthető konyhai gépek
Forest Munkalapok
Häfele bútorvasalatok
Reisser csavarok
Salice bútorvasalatok
Siemens beépíthető konyhai gépek
Stilla étkezőgarnitúrák
Stulwerk irodai és vendégváró székek
Whirlpool beépíthető konyhai gépek
Toresz Bútor Bt. Minden jog fenntarva.