Hálószoba

A hálószoba a lakásnak az az egysége, ahol leginkább törekedni kell a bensőséges, nyugodt hangulat megteremtésére, egyben harmonizálnia is kell a lakás egészével.

Erre számtalan lehetőséget kínálnak pl. a hasonló színtartományokba tartozó, egymással remekül variálható anyagok, mint pl: a mostanában olyan divatos “mediterrán” színek változatai, ahol a sötét – világos felületek váltakozását remekül ki lehet használni hozzáértő szakemberek segítségével.

A számtalan új belsőépítészeti kiegészítő, a dekoratív és egységes hangulatot keltő bútorok között könnyebb az ellazulás, a pihenés. A tükrök mögé rejthető – zajtalanul működő – tolóajtós szekrények tároló kapacitása is határtalan lehet, növelhető rejtett fiókokkal, praktikus funkcionális fémrácsokkal, vagy akár – az akasztós szekrények esetében – lehúzható akasztórúddal is.

Kollégáink segítségével Ön is kiválaszthatja az Önhöz leginkább közelálló anyagokat és számítógépes programjaink támogatásával közösen álmodhatjuk meg hálószobájába is az Ön legmegfelelőbb TORESZ – bútorát!

Használja ki szakmai tapasztalatunk és a választékunk kínálta lehetőségeket!

Ajánlatkérés

Letölthető dokumentumok

Partnereink

Ariston Ariston Fűtés
Balaton Bútor étkezőgarnitúrák
Blanco Mosogatók
Blum bútorvasalatok
Bosch konyhai beépíthető gépek
Cata Cata páraelszívók
Csercsics MDF és tömörfa ajtók
Electrolux beépíthető konyhai gépek
Forest Munkalapok
Häfele bútorvasalatok
Reisser csavarok
Salice bútorvasalatok
Siemens beépíthető konyhai gépek
Stilla étkezőgarnitúrák
Stulwerk irodai és vendégváró székek
Whirlpool beépíthető konyhai gépek
Toresz Bútor Bt. Minden jog fenntarva.